helhetsterapeuten

Om mig
Jag heter Janne Forsström, är diplomerad zonterapeut och driver företaget Helhetsterapeuten ZT3D AB

i Köping, där jag är född och uppvuxen.


Jag jobbar med det allra viktigaste vi har i livet – hälsan!Om Mig


Min syn på läkekonst genomsyras av tron på naturens helande krafter, vilka är oändliga och har förmågan att hela allena. De terapier och behandlingsmetoder jag använder har sina rötter i den uråldriga läkekonsten sedan många tusen år tillbaka. Gedigen läkekonst bevisad genom erfarenhet!

De ger oss även en högre medvetenhet och större förståelse för livet självt.


Mitt  intresse för alternativmedicin har alltid varit stort, speciellt zonterapi som ligger mig varmast om hjärtat. För drygt 30 år sedan kom jag själv i kontakt med zonterapi för första gången, när jag sökte upp en duktig zonterapeut i Köping som behandlade mina hälsoproblem. Redan efter första behandlingen märkte jag förändringar i positiv riktning och efter 6-7 behandlingar så var jag helt återställd och mina hälsoproblem har sedan dess aldrig kommit tillbaka.


Mitt intresse för zonterapi föddes på riktigt, när jag märkte hur effektiv, enkel och kraftfull terapin var. Cirka 20 år senare, år 2009 började jag leta efter olika alternativmedicinska utbildningar, valet föll då på zonterapi. Jag gick min utbildning på Öland hos Team Hellberg Zonterapi AB, ett val jag aldrig ångrat. Det var en mycket komplett utbildning som inte ”bara” bestod av zonterapi utan även flera andra terapier som strykningsterapi, öronakupunktur, ortobionomi och metamorfos. Det ingick även mycket naturmedicin, en introduktion i traditionell kinesisk medicin, skolmedicinsk sjukdomslära samt en hel del annat.


Därefter har jag gått en utbildning i Ansiktszonterapi på svenska ansiktszonterapiskolan, den enda godkända skolan i Sverige och Norge som får utbilda i Lone Sorensons metod Sorensensistem, och blev den 4:e maj 2012 även diplomerad ansiktszonterapeut. En terapiform som gett många nya fantastiska behandlingsmöjligheter. Denna behandling är dock inte bokningsbar i nuläget.


Jag gick sedan året efter det 2013 en utbildning under ett halvår i örtmedicin i Sthlm för Lisa Kock. Året efter det 2014 gick jag en annan utbildning i Sthlm under ett halvår i Biofeedback terapi för Anders Lönedal. En utbildning som handlade om andningens grundläggande funktion och allt som hör till det området, ja andningen är grunden för all hälsa!


Sedan 2016 gick jag flera utbildningar i Reiki healing i Sala för Gunilla Bedoire, steg I, steg II samt Reiki master & Reiki master theacher. Denna behandling är heller inte bokningsbar i nuläget. Därutöver detta har jag gått några påbyggnadsutbildningar och kurser för att bredda mina kunskaper och kunna behandla fler hälsotillstånd av olika slag.


I slutet av mars 2011 öppnade jag min praktik i Köping där jag nu behandlar ett antal klienter varje vecka med goda resultat. Jag tar även emot klienter för behandlingar i mitt hem i Fellingsbro där jag ordningställt ett rum för behandlingar och försäljning av olika hälsokostprodukter.


Jag är medlem i Komplementärmedicinska Riksförbundet och innehar patientansvarsförsäkring.


Varmt välkommen att prova någon av mina behandlingar!


Länk till Team Hellberg

Länkt till Komplementärmedicinska Riksförbundet

Välkommen!

Beställ produkter


Vill du boka en behandling, beställa produkter eller har du någon annan fråga? Kontakta mig!